Carrière Vitaal behaalt het ‘Blik op Werk Keurmerk’

20 september 2017

nieuws

DE KLANT STAAT CENTRAAL IN HET KEURMERK

Centraal in het Keurmerk staat de positie van het individu dat gebruik maakt van de dienstverlening.

Dienstverleners komen alleen in aanmerking voor het Keurmerk als de klanten die zij bedienen tevreden zijn over de geleverde dienstverlening en als ze hun afspraken zijn nagekomen. Ook de tevredenheid van opdrachtgevers (bijvoorbeeld werkgevers, het UWV Werkbedrijf en gemeenten) en hun mening over het nakomen van afspraken, weegt zwaar mee in de beoordeling van de dienstverleners. Het Blik op Werk Keurmerk is onafhankelijk.

Daarom is Carrière Vitaal ontzettend trots op het behalen van het keurmerk! Dé bevestiging voor de kwaliteit en het resultaat dat bij ons hoog in het vaandel staat!

corporate+Keurmerk_RGB