Marlon Bloeminga

Marlon Bloeminga

“Ik had niet gedacht dat werken weer zo leuk kon zijn”.


Marlon Bloeminga vertelt dat zij al jaren een gevoel had vast te zitten in haar baan en dankzij de persoonlijke aanpak van Carrière Vitaal weer vol energie geniet van het leven en haar nieuwe werkplek.

“Ik was al zeker vijf jaar van plan te solliciteren, omdat ik mijn oude functie niet meer leuk vond. Ik werd niet meer uitgedaagd, ik begon tegen het werk en mijn werkdagen op te zien en eigenlijk wilde ik best iets heel anders doen. Maar wat? En hoe? Wat het moeilijk maakte waren mijn klachten; ik had last van chronische vermoeidheid en rugklachten. Daarbij had ik het gevoel uitgeput te zijn en dat was ook, naast de onzekerheid, altijd de reden waarom ik geen stappen zette. Maar ik werd steeds humeuriger en kreeg steeds meer spanning. Dat resulteerde ook in meer klachten en ik zag geen uitweg meer. Mijn manager had het wel in de gaten en hij stelde voor een interventie van Carrière Vitaal in te zetten.

Tijdens het intake gesprek kreeg ik direct een goed gevoel. Het was duidelijk dat deze mensen weten waar ze het over hebben. Al mijn klachten werden in kaart gebracht en ook kon ik mijn twijfels bespreken over het werk. Ik begon een traject waarbij ik lichamelijk werd begeleid en ik merkte dat ik mij beter ging voelen en sterker. En ook de gesprekken met een mental coach heeft me goed gedaan. Ik kreeg meer zicht op mijn wensen en ik begon weer vertrouwen te krijgen. Daarnaast werd er samen met mij gekeken naar de mogelijkheden wat betreft werk. Ik werd zo goed begeleid dat ik nu ben aangenomen op een plek waar ik heel blij mee ben. Ik had echt niet gedacht dat ik nog eens een carrière switch zou maken op mijn leeftijd, maar wat ben ik blij met deze verandering.

Het was een pittige training, maar het resultaat is een leuke functie waarin ik mijn draai heb gevonden en ik voel me nog steeds goed.

Mijn klachten belemmeren mij niet meer. Super dat je bij Carrière Vitaal echt van A tot Z wordt begeleid!”

Vitaal vooruit