Specialisten

Carlijn Wissink, Bewegingsagoog en Psychomotorisch Therapeut

Ik ben Carlijn Wissink. Ik ben Bewegingsagoog en Psychomotorisch Therapeut.

Van jongs af aan wist ik al dat ik in de gezondheidszorg zou gaan werken. Welke functie ik binnen de zorg zou vervullen wist ik alleen nog niet. Toen mij de voor mij onbekende opleiding tot bewegingsagoog en psychomotorisch therapeut ter ore kwam wist ik direct dat ik hierin werkzaam zou willen worden en ben ik gestart met de opleiding. Tijdens deze opleiding ben ik er achter gekomen dat vooral de psychische kant erg mijn interesse wekt. De keuze was dan ook niet moeilijk na mijn opleiding te beginnen als psychomotorisch therapeut.

Inmiddels heb ik binnen Twente veel contacten met verschillende therapeuten. Psychologen, psychotherapeuten, logopedisten, fysiotherapeuten, psychiaters, praktijk ondersteunend hulpverleners bij huisartsen en een aantal huisartsen zelf. Dit maakt het dan ook makkelijker onderling te verwijzen naar elkaar en dat houdt de lijntjes kort.

Zelf werk ik doelgericht. Het meest belangrijk voor mij is dat u het eens bent met de behandeling, alles in overleg gaat en dat het doel waarvoor u in therapie komt behaald wordt.

Vitaal vooruit!