Verwijzer

Carrière Vitaal voor verwijzers

Carrière Vitaal begeleidt werkgevers, belangenbehartigers en verzekeraars bij personele vraagstukken en vlotte re-integratie.

Vitaal functioneren, de slimme manier van re-integratie

Carrière Vitaal staat voor duurzame oplossingen bij personele vraagstukken en vlotte re-integratie met behoud van welzijn van de cliënt en beperking van de schadelast.

Wij bieden een unieke combinatie van een individueel afgestemd trainings-/begeleidingsprogramma met complete re-integratiebegeleiding. De behoefte van de uitgevallen werknemer is daarbij het uitgangspunt.

Kenmerkend voor Carrière Vitaal

VISIE

Gericht op duurzame oplossingen

INZET

Hoge plaatsing cijfers & vlotte re-integratie

RESULTAAT

Kostenbesparing & bevordering vitaliteit

Wat voor wie

Carrière Vitaal begeleidt werknemers, werkgevers en zelfstandigen. Met ons fysiek-mentaal begeleidingsprogramma realiseren wij snelle terugkeer naar eigen werk en/of nieuw passend werk, waardoor de schadelast voor zowel de medewerker, de werkgever als de zelfstandig ondernemer wordt beperkt.

Regionale focus

De loopbaanbemiddelaars van Carrière Vitaal zijn specialisten in loopbaanbegeleiding, re-integratie en outplacement, waarbij ons regionale netwerk garant staat voor duurzaam resultaat.

Onze vestiging bevindt zich in Hengelo, goed bereikbaar en dicht bij de snelweg. Het trainingsprogramma wordt op maat samengesteld en kan op verschillende locaties worden aangeboden. Indien nodig kan dit ook op de locatie van de cliënt plaatsvinden.

Vitaal Vooruit!