Specialisten

Marjan Haasjes, Mental coach

Onder het motto: “Je kunt veel meer dan je denkt” begeleid ik mensen, lopend in de natuur, die zelfvertrouwen zijn kwijtgeraakt en zijn vastgelopen in het werk. Mensen die te lang doorgegaan zijn in ingesleten patronen die allang niet meer goed voelden. Die piekeren en ’s nachts liggen te malen, die twijfelen aan zichzelf. Die stress ervaren en zich afvragen waar ze in hemelsnaam de energie vandaan moeten halen.

Ik heb meer dan 30 jaar ervaring als coach en manager in de uitzendbranche en 15 jaar ervaring in het re-integreren van uitgevallen mensen terug naar werk. Begin 2023 ben ik als ZZP-er gestart. Ik werk stapsgewijs en laagdrempelig samen met cliënten aan hun doel, zodat ze in hun eigen tempo met herwonnen energie weer kunnen opbouwen en re-integreren.

De kern van mijn aanpak is bewustwording van de eigen kracht. Dat klinkt zweverig, maar dat is het niet. De natuur laat zien wat je kunt en dat je het kunt. Nuchter en met een gepaste dosis humor, worden de nodige stappen samen gezet.

Lopend in de zon, de wind en soms ook in de regen, kunnen mijn cliënten weer ademhalen en tot inzichten komen. Door middel van verschillende oefeningen, komt het geloof in eigen kunnen weer terug, ontstaat er ruimte en leert de client realistisch naar de eigen kwaliteiten te kijken en met beide benen op de grond weer uit te gaan van de eigen kracht.

Vitaal vooruit!