Specialisten

Noortje Huttenhuis

Gedragswetenschapper/Psycholoog

Ik ben in 2011 afgestudeerd als orthopedagoog aan de universiteit Utrecht. Als gedragswetenschapper is mijn belangstelling voor individuele begeleiding gewekt. Ik ben begeleiding gaan geven aan mensen om samen met hen te werken aan een betere balans in werk en privé. Belangrijke factoren die bij herstel een grote rol spelen zijn in mijn beleving: de fundamentals (zoals slapen, eten, bewegen), sociale relaties, betekenisgeving en veerkracht.

De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd binnen de cognitieve gedragstherapie (CGT) en acceptance and commitment therapy (ACT). Ik werk dan ook vanuit de gedachte dat wat je denkt, voelt en doet elkaar beïnvloedt. 

Binnen Carrière Vitaal bied ik praktische hulp en ondersteuning bij werkstress, burn-out en andere psychische klachten. Ik zou mezelf omschrijven als een empathische persoonlijkheid die beschikt over een transparante en niet-veroordelende houding. In de coaching hecht ik veel waarde aan betrokkenheid, laagdrempeligheid en transparantie. Het samen tot stand brengen van overzicht, inzicht en uitzicht geeft mij veel voldoening.

Vitaal vooruit!