Specialisten

Wolter-Jan Kloosterhof, Loopbaanbemiddelaar

Ik werk sinds 1998 met veel plezier in de outplacement en re-integratiesector. Dit zowel binnen het terrein van het accountmanagement als op het niveau van loopbaanbemiddeling. Hierdoor heb ik een groot netwerk opgebouwd in Overijssel, binnen diverse branches.

Mijn sterke punt ligt in het analyseren van de behoeften van mijn cliënt en het snel tot de kern kunnen komen. Waar ligt iemands kracht en waar liggen de kansen. Al snel leg ik de link: hoe vertalen we die kennis naar een functie? En hoe ga je dit verwoorden tijdens de (netwerk) en sollicitatiegesprekken? Ik denk out of the box, zie mogelijkheden en weet mogelijkheden te creëren. Het is prettig om samen tot concrete plannen te komen en ervoor te zorgen dat mijn cliënt daadwerkelijk bij een potentiële werkgever aan tafel komt te zitten. Dit door actie en perspectief! Dat is wat ik (mede) bied. Ik luister graag (goed), coach en maak veel gebruik van mijn netwerk. Ik vind het leuk om met verrassende oplossingen of ideeën te komen.

Het blijft maatwerk, individueel, en de kernvraag blijft:
wat heeft iemand nodig om tot zijn doel te komen en welke rol kan ik daarin actief spelen? Ik ben graag de sparringspartner van degene die bij ons komt voor ondersteuning.

T. 085 0437 955
E. wolter-jan@carriere-vitaal.nl

Vitaal vooruit!