Specialisten

Wolter-Jan Kloosterhof, loopbaanbemiddelaar.

Het is mijn drive om mijn klanten op een onafhankelijke wijze bij te staan op het gebied van re-integratie en wet- en regelgeving. Ik zorg dat medewerkers weer aan de slag kunnen. Het vinden van oplossingen voor al onze samenwerkende partijen is waar ik goed in ben. Daarbij maak ik gebruik van mijn mix van mijn zakelijke alsmede sociale inslag. Met een ruime expertise en een breed netwerk begeleid ik al meer dan 25 jaar werknemers bij re-integratietrajecten. Ik ga voor duurzame inzetbaarheid van de werknemer en neem de zorg uit handen van werkgevers.

Mijn sterke kant ligt in het analyseren van de behoeften van mijn cliënt en het tot de kern kunnen komen. Waar ligt iemands kracht en waar liggen de kansen. Al snel leg ik de link: hoe vertalen we die kennis naar een functie? En hoe ga je dit verwoorden tijdens de (netwerk) en sollicitatiegesprekken?

Ik denk out-of-the-box, zie mogelijkheden en weet mogelijkheden te creëren. Het is prettig om samen tot concrete plannen te komen en ervoor te zorgen dat mijn cliënt daadwerkelijk bij een potentiële werkgever aan tafel komt te zitten. Dit door actie en perspectief! Dat is wat ik (mede) bied. Ik luister graag (goed), coach en maak veel gebruik van mijn netwerk. Ik vind het leuk om met verrassende oplossingen of ideeën te komen.

Het blijft maatwerk, individueel, en de kernvraag blijft: wat heeft iemand nodig om tot zijn doel te komen en welke rol kan ik daarin actief spelen? Ik ben graag de sparringpartner van degene die bij ons komt voor ondersteuning.

T. 085 0437 955
E. wolter-jan@carriere-vitaal.nl

Vitaal vooruit!