Cliënt | Fysiek mentaal vitaal

Carrière Vitaal voor cliënten

Begeleiding bij terugkeren in het arbeidsproces of veranderen van functie, in bestaande of nieuwe organisatie

Fysieke en mentale training voor optimaal functioneren

Carrière Vitaal zet een persoonlijk begeleidingstraject in als fysieke en/ of mentale klachten u beperken in uw functioneren.

Met deze training kan Carrière Vitaal u helpen wanneer u vastzit in een patroon of functie, waarbij u zich ongelukkig voelt en veel stress ervaart.

De coach voor lichaam en geest
Onze begeleiding wordt verzorgd door een mental- en personal coach. De mental coach begeleidt u in het inzicht verkrijgen in het ontstaan en aanhouden van klachten, uw gedrags- en gedachtepatronen en valkuilen. U leert hoe u weer grip krijgt en hoe u uw functioneren weer kunt uitbreiden. De personal coach begeleidt u in het opbouwen van activiteiten en bewegen, waarbij u leert hoe u zonder overbelasting fysiek sterker wordt. De geïntegreerde training leidt tot meer energie en meer vertrouwen in uzelf.

Fysiek en mentaal functioneren kunnen niet los van elkaar gezien worden, zij beïnvloeden elkaar voortdurend.

Door de Carrière Vitaal training wordt de fysieke belastbaarheid vergroot en de mentale (veer)kracht (her)ontdekt en beter benut.

Beweging

Weer (kunnen) gaan bewegen zal voor u wellicht het begin van verandering zijn. Wij brengen uw beperkende en fysieke klachten in kaart en indien nodig verzorgen wij een consult bij onze revalidatie specialist. Wij bieden persoonlijke intensieve begeleiding bij bewegen en/of sporten. Zodoende leert u uw eigen belastbaarheid te vergroten. Daardoor keert het vertrouwen in uw eigen lichaam terug.

Kracht

De mentale modules van onze training worden evenzeer afgestemd op uw persoonlijke situatie en klachten. Het doel van Carrière Vitaal, met dit deel van de training, is het wegnemen van uw beperkende mentale klachten en het opbouwen of herstellen van uw mentale (veer)kracht en zelfvertrouwen.

Het resultaat: U voelt zich fysiek en mentaal weer vitaal!

U kunt weer de juiste keuzes maken waarmee u verder komt.