Cliënt | Re-integratie ziekteverzuim

Carrière Vitaal voor cliënten

Begeleiding bij terugkeren in het arbeidsproces of veranderen van functie, in bestaande of nieuwe organisatie

Re-integratie bij ziekteverzuim, in eigen of ander werk

Lukt het u niet om te re-integreren in uw werk? Wordt u belemmerd door chronische klachten?

Carrière Vitaal biedt persoonlijke, individuele trainingen om uw belastbaarheid te vergroten. Wij begeleiden u stapsgewijs bij het opbouwen van uw werkzaamheden zodat u deze langdurig en in balans weer kunt uitoefenen. Wanneer re-integratie in ander werk aan de orde is biedt Carrière Vitaal nieuw perspectief.

Wanneer duidelijk is dat u uw huidige functie niet langer kunt uitoefenen is dat meestal heel vervelend en u kunt het als bedreigend ervaren. Echter het biedt tevens nieuwe kansen. Carrière Vitaal begeleidt u, met uw unieke eigenschappen, richting een nieuwe baan.

Het Carrière Vitaal traject:

KENMERKEN CARRIÈRE VITAAL BIJ RE-INTEGRATIE
WERKWIJZE
PLAN VAN AANPAK

– Het creëren van perspectief.
– Het verkrijgen van inzicht in vaardigheden, capaciteiten en interesses.
– Introductie in het unieke Carrière Vitaal netwerk.
– Hoge plaatsingscijfers.
– Actieve, professionele en persoonlijke begeleiding (terug) naar werk.
– 100% Commitment met veel contact-momenten.

Ons uitgangspunt is samen met u op zoek te gaan naar een passende, nieuwe functie. Hierin begeleiden wij u van A tot Z; geen zorgen.
Zodra u in balans bent en u zich fysiek en mentaal vitaal voelt (eventueel na eerdere begeleiding door Carrière Vitaal), voeren wij een zorgvuldige analyse uit. Daarna stellen wij een realistisch re-integratieplan op in samenwerking met de werkgever, een arts, mental coach, arbeidsdeskundige, re-integratiedeskundige en/of een arbeidsbemiddelaar.

Samen met u stellen wij een Plan van Aanpak op, in samenwerking met uw werkgever. In dit plan is het zoeken naar een passende en nieuwe functie leidend. Carrière Vitaal beschikt over een groot en professioneel netwerk van adviseurs met ruime ervaring in re-integratiebegeleiding. Instrumenten binnen een individueel Plan van Aanpak zijn bijvoorbeeld persoonlijke trainingen, het aanscherpen van sollicitatievaardigheden, gekwalificeerde tests (beroepskeuze, kerncompetentie, loopbaanonderzoek), oriëntatie op de arbeidsmarkt, bemiddeling/jobhunting en nazorg.

Carrière Vitaal zorgt er voor dat u zich weer vitaal voelt

zodat u kunt re-integreren in de functie waarin u zich prettig voelt én optimaal kunt functioneren!